• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

30 de jandarmi vor asigura, zilnic, măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona Aeroportului Suceava, în timpul mitingului aviatic din perioada 31 august-1 septembrie. Conform unui comunicat remis de Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, alături de jandarmi, în misiuni vor mai fi angrenaţi poliţişti şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. În cadrul evenimentului de la Aeroportul din Salcea va fi executat un exerciţiu tactic de intervenţie aeriană şi la sol pentru anihilarea unui grup infracţional aflat într-un mijloc de transport în care sînt persoane luate ostatice. Operaţiunea va fi realizată de luptători din cadrul Jandarmeriei Suceava şi de la Brigada Specială de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei Române. Ei vor fi sprijiniţi aerian de elicopterul de tip IAR 330 PUMA SOCAT al Flotilei 95 Aeriene Bacău din cadrul Forţelor Aeriene Române.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava