• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor a anunțat că județului Suceava i-au fost alocate 9,6 milioane de lei prin Programul Național de Dezvoltare Locală gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale. Nechifor a declarat că banii vor fi folosiți pentru continuarea unor lucrări de investiții în aducțiuni de apă și canalizare, drumuri județene și comunale demarate cu fonduri guvernamentale dar și pentru plata unor arierate. ”Acești bani vin ca un ajutor foarte serios. La nivel național sunt alocate pentru Programul Național de Dezvoltare Locală 400 de milioane de lei iar județul Suceava primește 9,6 milioane ceea ce reprezintă un porocent important. Sper ca plățile să fie făcute în mai-iunie pentru a degreva autoritățile locale de sarcina fiscală”, a spus Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava