Concert pascal
MOPAN Suceava

Make-up artistul Juliei Roberts a dezvăluit că actrița din ´Pretty Woman´ nu are comentarii când vine vorba de coafarea părului sau de machiaj, potrivit contactmusic.com. Genevieve Herr realizează machiajul pentru covorul roșu al starului, în vârstă de 47 de ani, de peste 12 ani și a declarat că Julia nu are remarci când vine vorba de aranjarea părului sau realizarea machiajului, permițând ˝experților˝ să-și facă treaba.

Make-up artistul a spus: ˝Julia nu dă niciodată indicații. Ea spune doar: ´Voi sunteți experții´ și se instalează pe scaun și este 100% pe mâna noastră.˝ Genevieve – care a lucrat și cu actrița Katie Holmes – a dezvăluit că Julia ˝râde mereu˝, iar cu acest lucru în minte a optat pentru buze roz ˝drăguțe˝, când a fost vorba de prezența ambasadoarei Lancome la celebrarea celei de-a 80-a aniversare a brand-ului din Paris.

Ea a declarat: ˝Julia râde mereu, așa că încerc să-i fac un machiaj drăguț deoarece se potrivește mai bine cu personalitatea ei.˝ Pentru acea zi specială, Genevieve a mai folosit un fond de ten ușor, un fard de obraz roz strălucitor, iar Julia a fost ˝foarte bucuroasă˝ de rezultatul final, mai scrie sursa citată.

Genevieve a adăugat pentru revista People: ˝Este important să folosești texturi mai ușoare pe măsură ce înaintezi în vârstă. De obicei folosesc fard de obraz de culoarea piersicii, dar am zis că: ´Este vorba despre o petrecere, este festiv, să pun un pic mai mult fard de obraz.´ A fost atât de încântată! A spus: ´Oh, arăt minunat! Mulțumesc.´ A fost foarte bucuroasă și era uimitoare din cap până-n picioare.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava