Concert pascal
MOPAN Suceava

Jumătate din rețelele de distribuție a gazului metan în municipiul Vatra Dornei au fost finalizate. Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, a precizat că proiectul pentru înființarea rețelei de distribuție a gazului metan este unul dintre cele trei mari proiecte care se implementează în momentul de față în acest municipiu, alături de proiectul „mobilitate urbană durabilă” și cel pentru reabilitarea sistemului public de iluminat. Marius Rîpan a spus că lucrările la rețeaua de distribuție sunt realizate de firma care operează acest sistem. Rîpan a precizat că în prima etapă a proiectului se construiesc 30,5 kilometri de rețele de gaz. Traseul rețelei de distribuție cuprinde lucrări pe următoarele străzi: 22 Decembrie; Aleea Dornelor; Aluniș; Azurului; Botan. Procopeanu Procopovici; Baladei; Băii; Bârnărel; Calea Transilvaniei (inclusiv zona blocurilor); Crinului; Dealu Negru; Diecilor; Florilor; G. Gheorghe Manoliu; Gării; George Coșbuc; Gladiolelor; Independenței; Izvorului; Libertății; Luceafărului; Lucian Blaga; Lumea Nouă; Mălinilor; Mihai Eminescu (pe ambele părți); Mihail Sadoveanu; Minelor; Miniera; Miriștei; Molidului; Negrești; Nicolae Bălcescu; Nicolae Titulescu; Oborului; Parcului; Păcii; Petreni; Piscului; Popeni; Republicii; Roșu; Runc; Schitului; Silvicultorului; Sondei; Tudor Vladimirescu; Unirii; Vasile Deac; Vasile Lițu; Vicilicilor și localitatea Roșu.

Viceprimarul din Vatra Dornei a arătat că lucrările trebuie finalizate până în luna septembrie a acestui an. „Sper ca și acest proiect să se închidă cu bine, în termenul stabilit de constructor în așa fel încât tot disconfortul care se creează și care s-a creat în municipiu și datoriră distribuției de gaz să treacă cât mai repede”, a declarat Marius Rîpan.

El a subliniat faptul că acest proiect este extrem de important pentru municipiul Vatra Dornei, având în vedere că despre aducerea gazului metan în municipiu se vorbește de peste 30 de ani. „De zeci de ani se așteaptă venirea gazului la Vatra Dornei. Iar acum avem în sfârșit bucuria, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, să avem magistrala de gaz la marginea orașului, însă acum trebuie să mai suportăm acest disconfort pentru a putea realiza această rețea de distribuție și acest serviciu”, a mai declarat Marius Rîpan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava