Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber a fost diagnosticat cu boala Lyme și a declarat că detaliile despre lupta sa vor fi aflate din documentarul ‘Justin Bieber: Seasons’, care fi difuzat de YouTube, informează contactmusic.com.

Cântărețul de 25 de ani a dezvăluit pe Instagram, miercuri, că suferă de această boală, care este cauzată de înțepăturile căpușelor. „Au fost câţiva ani grei”, a scris el.

Bieber a precizat că a fost conştient că în social media s-a speculat că ar avea probleme cu drogurile, după ce au apărut mai multe fotografii în care arăta rău, cu pete pe piele, însă oamenii „nu şi-au dat seama că am fost recent diagnosticat cu Lyme”.

Justin Bieber a adăugat că a suferit şi de o infecţie virală, care i-a afectat „pielea, funcţionarea creierului, energia şi starea generală de sănătate”.

Cântăreţul a spus că primeşte „tratamentul potrivit”.

Boala Lyme este o infecţie bacteriană cauzată de căpuşe. Urticaria, dureri musculare şi oboseala se numără între simptomele care apar de obicei la 3 săptămâni după ciupitură. Boala nu este transmisibilă.

Cei mai mulţi dintre oamenii care urmează un tratament de trei săptămâni cu antibiotic îşi revin complet, dar în cazul unora simptomele apar pe parcursul mai multor ani. Nu există un tratament prestabilit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava