• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Justin Bieber refuză să primească ordine.
Interpretul hit-ului ‘Boyfriend’ – care, în ultima perioadă, a fost în atenția presei, datorită petrecerilor, certurilor cu vecinii, sau întârzierile la concerte – a fost avertizat de producătorii viitorului său film, documentarul ‘Belive’, să se comporte cât mai frumos, dar, potrivit contactmusic.com, acesta a reacționat urât în timpul întâlnirii.

O sursă a declarat: ”Regizorul Jon M. Chu și managerul său, Scooter Braun, s-au întâlnit cu Justin pentru a discuta anumite lucruri și pentru a stabili câteva reguli; fără viteză, fără scuipat, fără amenințări la adresa paparazzilor, fanilor sau vecinilor, fără joint-uri – și, mai ales, fără probleme cu poliția. Justin este foarte încăpățânat și nu-i place să i se zică ce să facă, așa că, prima sa reacție a fost să le reamintească tuturor că, fără el, nu ar avea un film de realizat. Apoi, a început să spună că s-a săturat de oameni care să facă pe-a șeful cu el și că nu are de gând să primească ordine de la nimeni.”

Potrivit sursei citate, echipa tânărului cântăreț este disperată să-l țină cu picioarele pe pământ, pentru că sunt prea multe în joc cu acest film.
”Sunt o grămadă de bani în joc, pentru că filmul său anterior, ‘Never Say Never’, a generat încasări de 100 de milioane de dolari.”, a adăugat aceeași sursă pentru revista National Enquirer.

Justin Bieber nu primește ordine de la nimeni, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava