MOPAN Suceava

Justin Bieber refuză să primească ordine.
Interpretul hit-ului ‘Boyfriend’ – care, în ultima perioadă, a fost în atenția presei, datorită petrecerilor, certurilor cu vecinii, sau întârzierile la concerte – a fost avertizat de producătorii viitorului său film, documentarul ‘Belive’, să se comporte cât mai frumos, dar, potrivit contactmusic.com, acesta a reacționat urât în timpul întâlnirii.

O sursă a declarat: ”Regizorul Jon M. Chu și managerul său, Scooter Braun, s-au întâlnit cu Justin pentru a discuta anumite lucruri și pentru a stabili câteva reguli; fără viteză, fără scuipat, fără amenințări la adresa paparazzilor, fanilor sau vecinilor, fără joint-uri – și, mai ales, fără probleme cu poliția. Justin este foarte încăpățânat și nu-i place să i se zică ce să facă, așa că, prima sa reacție a fost să le reamintească tuturor că, fără el, nu ar avea un film de realizat. Apoi, a început să spună că s-a săturat de oameni care să facă pe-a șeful cu el și că nu are de gând să primească ordine de la nimeni.”

Potrivit sursei citate, echipa tânărului cântăreț este disperată să-l țină cu picioarele pe pământ, pentru că sunt prea multe în joc cu acest film.
”Sunt o grămadă de bani în joc, pentru că filmul său anterior, ‘Never Say Never’, a generat încasări de 100 de milioane de dolari.”, a adăugat aceeași sursă pentru revista National Enquirer.

Justin Bieber nu primește ordine de la nimeni, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava