MOPAN Suceava

Justin Bieber și-a înfuriat la culme, vineri noapte, vecinii, artistul dând o petrecere uriașă la casa sa din Los Angeles, informează contactmusic.com. Potrivit presei de peste ocean, vecinii cântărețului în vârstă de 19 ani au chemat de trei sau patru ori poliția pentru a-i face pe cei aproximativ 100 de petrecăreți să facă mai puțină gălăgie. Potrivit TMZ, vecinul care a sunat poliția la ora 1 a.m. este același pe care Bieber l-a scuipat în față în luna octombrie. Conform informațiilor apărute atunci în presă, Justin i-ar fi spus vecinului: ”Te voi bate până te nenorocesc și te voi omorî”.

Uriașa petrecere, la care a participat și celebrul rapper Snoop Lion (Snoop Dogg), nu și-a pierdut din intensitate după prima vizită a LAPD, iar același vecin supărat a sunat, din nou, pe la 3 a.m. la poliție. Potrivit sursei citate, vecinul le-ar fi spus autorităților că venea și un miros foarte puternic de marijuana din interior, dar nu s-a făcut nicio arestare.

Cântărețul nu s-a liniștit nici a doua oară, iar în jurul orei 5 a.m. poliția și-a făcut din nou apariția și i-a întocmit un raport lui Bieber pentru disturbarea liniștii.

Justin Bieber știe cum să petreacă! Poliția a venit de trei ori la ușa lui vineri noapte, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava