Concert pascal
MOPAN Suceava

În showbiz nu curge numai lapte și miere, iar între diferitele persoane publice apar deseori împunsături mai mult sau mai puțin subtile. După ce Kamara s-a războit cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan din cauza remarcilor acestora cu vădită tentă rasistă de după meciul amical România-RD Congo, acum este rândul lui Mircea Badea să intre în gura cântărețului, potrivit click.ro.

Totul a pornit de la câteva afirmații făcute de Mircea Badea la emsiunea sa de la Radio ZU: „Nu mai ştiu… Cum se spune corect: Kamara sau Macara? Sau Karmă Rea? Am citit undeva și am crezut că e un substantiv comun. Sau e propriu? Kamara a votat cu Bombo (Adrian Năstase n.r.) sau nu?”

Jumătatea trupei Alb Negru „a luat foc” și a scris un text special adresat realizatorului, în care a ținut să precizeze că nu este nevoie ca cineva să le ia apărarea lui Buzdugan și Morar și să mute atenția de la cazul care i-a avut în prim-plan pe cei doi prezentatori, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/kamara-se-razboieste-si-cu-mircea-badea-care-e-motivul-vrajbei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava