Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Kate Winslet (47 de ani) dă de pământ cu criticii care și-au bătut joc de greutatea ei, după filmul „Titanic”. Nominalizată la Oscar pentru interpretarea tinerei Rose DeWitt Bukater in celebra peliculă din 1997, Kate avea doar 19 ani când a primit rolul, amintește click.ro.

La momentul respectiv, unii fani răutăcioși s-au legat de greutatea acesteia. După scena în care Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio, moare, sacrificându-se în apa înghețată pentru ca Rose să poată supraviețui, mulți au fost de părere că actrița era prea „grea” ca amândoi să poată pluti pe acea ușă. „Mi-au spus că sunt prea mare. De ce au fost atât de răutăcioși cu mine? Eu nici măcar nu eram grasă!”, a declarat actrița, conform tabloidului Daily Mail. Starul, care are o avere de 65 milioane de dolari, s-a mai confruntat și în trecut cu astfel de critici, pe care le-a numit „ridicole”.

Câștigătoarea Premiului Oscar a dezvăluit într-un interviu pentru The Sunday Times la începutul acestui an că i s-a spus să se mulțumească cu rolurile de  „fată grasă” când era o tânără interpretă la școala de actorie. Mai târziu, când ea a început să obțină roluri în filme, agentului ei i s-a pus adesea aceeași întrebare: „Care este greutatea lui Kate?”.

„Poate avea un efect extrem de negativ”, a spus starul, despre presiunile cu care se confruntă actorii de sex feminin, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kate-winslet-da-cu-criticii-de-pamant-nici-2230923.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava