MOPAN Suceava

Kate Winslet a devenit din nou mămică! Faimoasa actriță, 38, a adus pe lume, luni, primul copil al ei cu Nate Rocknroll, care-i este soț din decembrie 2012, informează showbizspy.com. Kate mai are o fată, pe Mia, în vârstă de 10 ani, cu fostul ei soț, Jim Threapleton, și un băiat, pe Joe, care are 9 ani, cu cel de-al doilea soț al ei, Sam Mendes.

Recent, frumoasa actriță a declarat că nu se va grăbi să scape de kilogramele în plus dobândite în timpul sarcinii, pentru că vrea să se contreze mai mult asupra bebelușului și familiei sale.

”Vreau să fiu alături de copiii mei. Asta este. Acestea-mi sunt prioritățile. Nu să am un abdomen plat. Să nu mă înțelgeți greșit, îmi place să arăt bine și să fiu sănătoasă, toate fac parte dintr-un stil de viață sănătos. Dar nu cred că sunt singura care gândește așa acum. Văd tot mai multe actrițe cu forme voluptoase, în ultima vreme. De unde să mai ai timp și pentru asta? Să fim serioși. Și fiecare om este diferit. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să revin la formele de dinainte de sarcină.”, a spus Kate Winslet, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava