Concert pascal
MOPAN Suceava

Katherine Heigl își dorește mai mulți copii.
Actrița în vârstă de 36 de ani are două fete, Naleigh, în vârstă de șase ani, și Adalaide, în vârstă de doi ani, împreună cu soțul ei, Josh Kelley, iar acum își dorește încă doi copii și asta cât mai repede, pentru că începe să fie îngrijorată din cauza vârstei sale.

Ea a spus într-un interviu recent pentru revista InStyle, potrivit contactmusic.com: „Îmi doresc foarte mult încă doi copii. Josh ar vrea mai mulți. Dar îmbătrânesc! Am cunoscut zilele trecute o femeie care a născut gemeni la vârsta de 49 de ani și i-am spus: ‚Cum ai făcut asta?’ Sunt obosită acum. La 49 de ani nu aș mai avea energia necesară.”

În cadrul aceluiași interviu, frumoasa blondă a mărturisit că nu ar vrea ca fetele ei să-i urmeze pașii și să devină actrițe. „Fata mea a venit recent cu un proiect pentru școală; a fost întrebată ce ar vrea să se facă atunci când va fi mare. A spus: ‚Vreau să fiu cântăreață ca tati și să joc î filme ca mami.’ Am zis: ‚Am dat de belea!’ Aș fi fericită să le sprijin atunci când vor fi mari, dar nu îmi doresc să le duc la tot felul de audiții și să fac tot ce a trebuit să facă mama mea cu mine.”, a explicat Katherine, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava