• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry simţea că este ‘cea aleasă’ când avea 17 ani. Interpreta hit-ului ‘Firework’ a gustat din faimă pentru prima dată când s-a mutat în Los Angeles, pe vremea când era o adolescentă, şi a început să lucreze cu producătorul Glen Ballard – atunci, spune ea, a simţit că se îndreaptă cu paşi repezi spre celebritate.

Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: “La început lucram cu Glen şi totul mi se părea foarte tare. Prima mea maşină era o Jetta neagră şi mă gândeam că am cea mai cool maşină. Îmi amintesc că verişorul meu mi-a zis: ‘Ar trebui să fii recunoscătoare pentru toate astea, pentru că totul s-ar putea duce de râpă în orice moment’. Eu i-am răspuns: ‘Nu este valabil şi pentru mine. Eu sunt cea aleasă.’ Apoi, covorul roşu parcă s-a aşternut în faţa mea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava