Miley Cyrus a vorbit recent despre relaţia sa cu Liam Hemsworth. Vedeta în vârstă de 20 de ani a declarat pentru revista Elle UK că, logodna cu Liam Hemsworth, care a avut loc în urmă cu aproape un an, a venit ca o progresie naturală în relaţia lor.

« Avem o casă împreună şi avem şi căţei. Părea ceva natural să port acest inel şi să fiu logodită. Dar acum, relaţia noastră nu mai este atât de intensă şi nici nu mai vorbim despre ea. », a spus Miley, potrivit showbizspy.com.

Cântăreţa/actriţa a mai mărturisit că se străduieşte foarte tare să nu mai apară în lumina reflectoarelor prea des : « Am fost prea drăguţi cu lumea şi am oferit prea multe detalii despre viaţa noastră privată – despre viaţa mea, despre casa mea, despre căţeii mei – şi simt că ei nu mai înţeleg cum trebuie acest privilegiu. Ca şi pe pagina mea de Twitter, nu sunt doar ce văd ei… nu sunt conservatoare, dar acolo nu observi pozele cu câinele meu. Nu tot timpul se înţeleg cum trebuie aceste lucruri personale. », a explicat ea.

Miley Cyrus a vorbit despre relaţia cu Liam Hemsworth, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava