Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Daca va place apa, aerul proaspat de munte si miscarea , va invitam sa participati in zilele de  3 si 4 Iunie 2017  la a III-a editie a Bicaz Kayak Fest, eveniment care ii reuneste pe toti iubitorii de ambarcatiuni usoare din Romania!

Va asteptam la Bicaz Kayak Fest pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, pentru a vedea privelisti minunate, a intalni localnici ospitalieri, pentru a gusta mancarea traditionala moldovenesca si pentru a participa la concursuri pentru toata lumea: maraton de 40 km, semi-maraton de 20 km, concursuri de sprint si eskimo-rolling, precum si alte activitati distractive menite sa transforme weekendul de Rusalli in unul de neuitat!

Bicaz Kayak Fest este manifestarea sportiva ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea intr-o competitie deschisa a iubitorilor amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni fara motor din tara si strainatate.

Sambata 3 Iunie 2017  toti concurentii care participa in cadrul Bicaz Kayak Fest la maraton si semi-maraton vor pleca din Portul Turistic Bicaz catre Viaduct (coada lacului) si retur, cu mentiunea ca cei de la semi-maraton vor intorce in dreptul satului Izvorul Alb. Traseele sunt usoare si frumoase, nu necesita o pregatire fizica deosebita, astfel incat dupa parcurgerea lor participantii sa aiba suficienta energie pentru a putea participa seara la o petrecere minunata alaturi de prieteni.

Duminica 4 Iunie 2017  cei care vor sa castige premiile insemnate oferite de sponsori pot participa la concursurile de eskimo-rolling  si sprint, iar dupa aceea ne vom bucura cu totii la festivitatea de premiere.

Luni 5 Iunie 2017, fiind Sarbatoarea Rusaliilor si fiind o zi nelucratoare, va invitam sa va petreceti timpul tot in zona incercand traseele pitoresti din Masivul Ceahlau aflat in imediata apropiere a Lacului Bicaz.

Nimeni nu ar trebui sa lipseasca anul acesta de la Bicaz Kayak Fest deoarece premiile puse in joc sunt insemnate, iar toti cei care se inscriu la concurs vor participa automat la tombola finala unde marele premiu este un CAIAC in valoare de 1000 de euro.

Va asteptam sa padelati si sa va consumati energia pe apa , intr-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2017 !

Mai multe informatii despre eveniment pe www.bicazkayakfest.ro .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava