Concert Pascal

Starul de la Hollywood a dezvăluit că este interesat de ideea de a realiza cel de-al treilea film ´Bill & Ted´, conform contactmusic.com. Actorul, în vârstă de 50 de ani – care a avut rolul lui Theodore ´Ted´ Logan în comediile memorabile – a fost corelat cu întoarcerea la această franciză; și, în timp ce Keanu insistă că momentan nu se pregătește să reia rolul, el este interesat de perspectivă, mai notează sursa citată.

Întrebat dacă a fost ocupat să se refamiliarizeze cu neobișnuitul limbaj folosit de Ted, vedeta a declarat pentru Digital Spy: ˝Nu, nu am făcut asta. Mă întreb ce alte cuvinte vor folosi dacă vom face altă peliculă ´Bill and Ted´. Trebuie să fie excelent și admirabil și scandalos… da, nu știu ce altceva ar putea fi.˝

Remarcile lui Keanu Reeves apar la puțin timp după ce Alex Winter – care l-a jucat pe Bill S. Preston Esq. în filmele originale – a spus că un al treilea film este aproape de a deveni realitate. Potrivit lui Alex, partenerul său de pe marele ecran este hotărât să realizeze producția și a fost ocupat pregătindu-se pentru aceasta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava