MOPAN Suceava

Starul de la Hollywood a dezvăluit că este interesat de ideea de a realiza cel de-al treilea film ´Bill & Ted´, conform contactmusic.com. Actorul, în vârstă de 50 de ani – care a avut rolul lui Theodore ´Ted´ Logan în comediile memorabile – a fost corelat cu întoarcerea la această franciză; și, în timp ce Keanu insistă că momentan nu se pregătește să reia rolul, el este interesat de perspectivă, mai notează sursa citată.

Întrebat dacă a fost ocupat să se refamiliarizeze cu neobișnuitul limbaj folosit de Ted, vedeta a declarat pentru Digital Spy: ˝Nu, nu am făcut asta. Mă întreb ce alte cuvinte vor folosi dacă vom face altă peliculă ´Bill and Ted´. Trebuie să fie excelent și admirabil și scandalos… da, nu știu ce altceva ar putea fi.˝

Remarcile lui Keanu Reeves apar la puțin timp după ce Alex Winter – care l-a jucat pe Bill S. Preston Esq. în filmele originale – a spus că un al treilea film este aproape de a deveni realitate. Potrivit lui Alex, partenerul său de pe marele ecran este hotărât să realizeze producția și a fost ocupat pregătindu-se pentru aceasta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava