Concert pascal
MOPAN Suceava

Keith Richards a petrecut ultimii ani mai mult în concerte cu Rolling Stones. Acum, vedetele se pregătesc să pornească într-un nou turneu, în America de Sud, ultimul din cariera lor, potrivit contactmusic.com.

Starul în vârstă de 72 de ani a mărturisit că, acum, de când a îmbătrânit, călătoriile lungi sunt tot mai greu de suportat pentru el și că, uneori, are nevoie de mai mult de o săptămână de odihnă pentru a-și reveni. El a declarat pentru BBC Radio 2: „Am fost în Australia de două ori anul trecut – am avut nevoie de câte zece zile de odihnă înainte de show-uri. Diferența de fus orar mă înnebunește.”

În timpul interviului acordat postului de radio BBC, legenda rock a mai vorbit și despre cum tehnologia digitală a schimbat industria muzicală. Keith Richards a declarat că el nu vede concursurile muzicale ca fiind rampe de lansare pentru artiști: „Nu văd sensul de a crea muzică în cadrul unei competiții. Nu așa ar trebui să se întâmple. Dacă te faci plăcut, dacă oamenilor le place muzica ta – se întâmplă datorită a ceea ce le vinzi. Nu are legătură cu show-urile de televiziune… Nu cred că emisiunile de televiziune sunt cel mai bun mod de a-ți lansa cariera.”, a mai spus starul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava