Concert pascal
MOPAN Suceava

Divorț la Hollywood! Kevin Costner (68 de ani) și Christine Baumgartner (49 de ani) se despart, după 18 ani de mariaj, potrivit click.ro. Fostul cuplu are trei copii, Hayes Logan (14 ani), Grace Avery (12 ani) și Cayden Wyatt (15 ani).

Actorul, care are o avere de 250 milioane de dolari, a confirmat ruptura prin intermediul agentului său. Nu se cunoaște exact motivul care a dus la despărțire, însă Christine ar fi cea care a intentat divorțul, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Potrivit TMZ, Christine Baumgartner a cerut custodia comună a celor trei copii ai lor. Kevin Costner a răspuns petiției marți, solicitând și el custodia comună a copiilor. Ea nu i-a cerut bani vedetei, ceea ce înseamnă că au semnat un acord prenupțial. Baumgartner și Costner s-au cunoscut pe un teren de golf în anii ’80, când el repeta pentru rolul său din filmul „Tin Cup”. Actorul era căsătorit cu prima sa soție la acea vreme și nu a început să se întâlnească cu Baumgartner până în 1999.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kevin-costner-divorteaza-dupa-18-ani-de-mariaj-2263642.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava