Concert pascal
MOPAN Suceava

Mariajul lui Kim Kardashian West cu Kris Humphries a fost „o lecție de viață”.
Vedeta de televiziune s-a despărțit de cel de-al doilea soț al ei, Kris Humphries, în octombrie 2011, după numai 72 de zile de căsnicie, dar a declarat, potrivit contactmusic.com, că nu se simte în niciun fel rușinată că mariajul ei a durat atât de puțin și că nu este nici supărată din acest motiv.

În cadrul unui interviu pentru revista Paper, Kim a spus: „A fost doar una dintre acele lecții de viață pe care trebuie să le înveți, este OK acest lucru.”

În altă ordine de idei, în ciuda faptului că apare alături de familia sa într-un reality show încă din 2007, starleta a declarat că nu se plictisesc unii de alții niciodată.
„Suntem, într-un fel, obsedați unii de alții.”, a spus Kim – care este căsătorită cu rapperul Kanye West, tatăl fetiței sale în vârstă de 16 luni, North.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a mai spus că nu are nimic de ascus fanilor ei, lucru care s-a putut vedea și în reality-show.
„Cred că ați cunoscut fiecare parte a mea datorită acestui show… Ador să-mi expun viața. Asta sunt eu. […] În fiecare zi în fața casei așteaptă zece mașini cu paparazzi. Trebuie să înveți să-i ignori. Trebuie să-ți spui: ‘Asta este viața noastră, trebuie să acceptăm unele lucruri. Prietenii mei îmi spun mereu că sfârșitul lumii ar putea veni curând, de asta sunt atât de calmă.”, a mai spus Kim Kardashian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava