Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița americană Kristen Stewart a avut o altercație cu un paparazzo, la începutul acestei săptămâni. Vedeta în vârstă de 23 de ani a fost surprinsă de camerele de filmat în timp ce îi spunea fotografului că este ‘un nimic’ și că ‘nu merită să rspire același aer cu ea’, informează showbizspy.com.

Materialul video este însă editat şi prezintă doar reacţia vedetei americane la o întrebare, una, probabil, nepotrivită, pusă de acel paparazzo. Înregistrarea video începe cu o imagine care prezintă un admirator al actriţei în faţa unei clădiri din Los Angeles.

În clipul video, care a ajuns foarte repede pe internet, se poate vedea cum paparazzo-ul o întreabă pe Kirsten: ”De ce îmi spui să plec?” și cum Kristen îi răspunde: ”Pentru că ești un nimic. Nu meriți să respiri același aer cu mine.”, după care, actrița se urcă într-un automobil și pleacă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava