Concert pascal
MOPAN Suceava

Kristen Stewart ignoră avansurile pe care i le face Rupert Sanders.

De când soţia lui Sanders, modelul britanic Liberty Ross, a hotărât că vrea să divorţeze de soţul care a înşelat-o, regizorul încearcă să ia legătura cu actriţa din Twilight trimiţându-i sms-uri şi e-mail-uri. Dar, Kristen – a cărei relaţie cu Robert Pattison nu se află tocmai într-un punct bun, el fiind în această perioadă în Australia, la filmări – a ignorat toate avansurile pe care i le-a făcut Rupert Sanders.

O sursă a declarat pentru RadarOnline, potrivit showbizspy.com: „Rupert a încercat să ia legătura cu Kristen, dar ea nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu el. I-a trimis mesaje de câteva ori, după ce Liberty a intentat divorţ, oricum, Kristen nu i-a răspuns. Adevărul este că ea regretă faptul că s-a încurcat cu Rupert, pentru că l-a rănit foarte tare pe Robert şi pentru că imaaginea ei a fost făcută praf de presă.”

Acceaşi sursă a adăugat: „Kristen nu ştie în ce stadiu se află relaţia ei cu Robert în acest moment. Şi-ar dori foarte mult ca lucrurile să revină cum erau odată, dar se pare că este mai greu decât şi-a imaginat să se ajungă la asta.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava