• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rebecca, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan, s-a făcut o frumuseţe de fată şi de doi ani defilează pe podiumuri importante. Dacă anul trecut, la Bucharest Fashion Week, a fost aleasă cel mai tânăr model, acum Rebecca a semnat deja primul ei contract cu o agenţie din Germania, iar pe 4 iulie va pleca la castinguri în America, potrivit click.ro.

„Săptămâna trecută a venit un fotograf din Germania şi i-a făcut poze pentru book-ul de prezentare de care are nevoie la New York şi LA. Acolo va prezenta pentru marile case de modă. Îi place, dar la început am împins-o eu de la spate”, spune mama ei, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/la-16-ani-fata-prodancai-e-model-international

 

La 16 ani, fata Prodancăi e model internaţional, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava