MOPAN Suceava

Astăzi, 2 noiembrie  a.c., numărul persoanelor din Centrul de Proceduri şi Cazare pentru Solicitanţii de Azil Rădăuţi a crescut cu un membru.
O femeie din Algeria a născut la maternitatea din localitate un băieţel sănătos, cu o greutate de 2,7 kilograme, iar de astăzi Omar locuieşte alături de părinţi în Centrul de Proceduri şi Cazare pentru Solicitanţii de Azil Rădăuţi.
„Evenimentul a creat entuziasm în rândul celorlalţi migranţi din centru, care au fost nerăbdători să-l cunoscă pe cel mai tânăr locatar. Omar este primul copil al unei familii de refugiaţi, care a ajuns în România transferată din Grecia în cadrul programului de relocare intra UE”, se arată într-un comunicat de presă.
Părinţii micuţului, tatăl din Siria și mama din Algeria, se află în ţara noastră din luna august a acestui an. De atunci au parcurs procedurile privind acordarea unei forme de protecţie internaţională. Cererile lor au fost soluţionate prin acordarea statutului de refugiat. În prezent sunt înscrişi în cadrul programul de integrare şi parcurg etapele acestuia.
Omar este cel de-al doilea copil născut la Centrul de Proceduri şi Cazare pentru Solicitanţii de Azil Rădăuţi în această lună.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava