Concert pascal
MOPAN Suceava

A treia fabrică Weber din România a fost inaugurată marți, 9 iulie 2013, în comuna Stroiești din județul Suceava. Weber, divizia de mortare a celui mai importanț jucător de pe piața de construcții, Saint-Gobain Construction Products România, parte a grupului francez Saint-Gobain, va produce, incepand din 09 Iulie 2013, si la Stroiești, mortare uscate și va avea o linie profesională de colorare a tencuielilor decorative.

Noua unitate are o capacitate de producție de 100.000 de tone anual și va deservi, pentru început, județele din Nordul Moldovei. Investiția depășește 7 milioane de euro.

“După anul 2012, an în care am reușit o reașezare a politicii noastre comerciale și recâștigarea poziției în piață, am decis că este momentul să facem un pas menit să contribuie la consolidarea noastră pe piață”, a declarat Mircea Popescu, Manager General în cadrul Saint-Gobain Construction Products România, Weber Business Unit.

„Proximitatea fata de client este una din directiile strategice majore ale Saint-Gobain Weber. Prin fabrica din Stroiesti dorim sa fim mai aproape de clientii nostri din Moldova facilitand accesul acestora la solutiile, produsele si serviciilor noastre. Prin diminuarea costurilor de transport respectam angajamentul Saint-Gobain Weber de a fi responsabil fata de mediul inconjurator.” -a mai declarat de asemena Mircea Popescu.

Saint Gobain Construction Products România – Weber Business Unit face parte din grupul francez Saint-Gobain, cel mai mare producător mondial de materiale de construcții. Weber deține, în România, alte două unități de producție a mortarelor uscate și adezivilor. De asemenea, mai operează șase centre de colorare a tencuielilor decorative. Compania a anunțat recent o creștere cu 10% a afacerilor din 2012, față de nivelului lui 2011. Pentru anul în curs echipa managerială estimează o menținere a trendului ascendent și preconizează o creștere a vânzărilor cu alte 10 procente.

 

La Stroieşti a fost deschisă a treia fabrică Weber din România, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava