Concert pascal
MOPAN Suceava

În viitorul apropiat în municipiul Suceava nu se va mai permite montarea de central de apartament în blocurile noi care se vor construi. Primarul Ion Lungu a declarat că este vorba de alinierea la directivele europene în domeniul poluării și a arătat că acest lucru va fi reglementat prin hotărâre de consiliu local.

”Chiar dacă  stăm cât de cât binișor la poluare avem încă mult de lucru. Ați văzut ce dispute sunt legate de centralele de apartament care poluează, asta este realitatea. Am văzut deja orașe care au trecut la niște strategii, să nu mai permită să se monteze în construcțiile noi centrale de apartament. Vom veni și noi cu această reglementare în Consiliul Local. Am văzut că și la ministerul mediului se întâmplă acest lucru. Sigur, cele care sunt montate astăzi asta este situația și vom vedea ce se întâmplă cu ele în timp, dar cel puțin pentru clădirile noi să nu mai fie permisă punerea centralelor individuale. Și la fel, o altă sursă importantă de poluare este numărul mașinilor din Suceava. Aici avem aceste strategii. Discutam de ruta alternativă, apoi transportul ecologic, de încurajarea cetățenilor să folosească transportul public în ideea să iasă cât mai puține mașini pe teren și să reducem gradul de poluare”, a spus Lungu.

La Suceava nu se va mai permite montarea de centrale de apartament în noile blocuri care se vor construi, 7.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava