Concert pascal
MOPAN Suceava

Globurile de Aur 2023 și-a anunțat marii câștigători într-o ediție extrem de emoționantă. În timpul ceremoniei, președintele Zelenski a avut un mesaj de pace, dar cel mai lacrimogen moment al serii a fost discursul actriței Jennifer Coolidge, care si-a manifestat dragostea eternă pentru creatorul celebrului serial “White Lotus” – Mike White, potrivit click.ro.

„Aveam vise și așteptări atât de mari ca o persoană mai tânără, dar ceea ce s-a întâmplat este că au fost oarecum distruse de viață. Credeam că voi fi regina Monaco, chiar dacă altcineva a făcut-o.”, a spus Coolidge râzând. „Și apoi îmbătrânești și te gândești: „Oh, ce naiba se va întâmpla? Și, Mike White, mi-ai dat speranță. Mi-ai dat un nou început…Mi-ai schimbat viața într-un milion de moduri diferite.”, a mai spus Coolidge, potrivit sursei citate. „I-ai făcut pe oameni să-și dorească să trăiască mai mult – iar eu nu am făcut-o! Mike, te iubesc de moarte.”, a adăugat actrița.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/lacrimi-la-globurile-de-aur-2023-jennifer-2233777.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava