Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga şi-a scos fanii din Paris la un picnic, sâmbătă, pentru a celebra astfel succesul de care se bucură noul ei parfum.

Interpreta hit-ului ‘Poker Face’ şi-a lansat la începutul acestei luni primul ei parfum, Fame, iar acesta s-a bucurat de un succes răsunător: de când a fost pus la vânzare au fost vândute mai mult de şase milioane de sticluţe, potrivit contactmusic.com.

Gaga a participat la un eveniment organizat de un magazin Sephora din capitala Franţei, cu scopul de a sărbători succesul de care se bucură parfumul cântăreţei, iar un grup de fani, bine selectaţi, au avut şansa de a i se alătura celebrei vedete. Acestora li s-a oferit la petrecere mâncare şi băutură, iar Gaga a declarat că este uimită de cât de bine a fost primit parfumul.

Controversata cântăreaţă a scris într-o postare pe reţeaua de socializare Twitter, potrivit contactmusic.com: „Reacţia fanilor la parfumul Fame a fost copleşitoare. 6 milioane de sticluţe au fost vândute în doar o săptămână şi asta îl face al doilea cel mai bine vândut parfum după Coco Chanel. Ar trebui să sărbătorim Coco, frumuseţe şi modă pe Les Champs Elysees cu un picnic!”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava