MOPAN Suceava

Lady Gaga a vorbit în cadrul unui interviu recent acordat publicației Harper’s Bazaar despre problemele cu care s-a confruntat în trecut: depresia și bulimia, potrivit showbizspy.com.

”Relația mea cu mâncarea mea este mai bună acum. Nu mai am probleme cu alimentația. Desemenea, am învățat cum să nu le mai permit oamenilor să profite de mine… ar trebui să mă înconjor de persoane care îmi apreciază talentul, de persoane care țin la sănătatea mea.”, a spus controversata cântăreață, potrivit sursei citate.

”Nu sunt un pion într-o viitoare afacere a cuiva. Sunt un artist. Merit mai mult decât să fiu loială persoanelor care cred în mine doar pentru că fac bani.”, a adăugat Lady Gaga.

”Am devenit foarte deprimată la sfârșitul anului 2013. Eram prea obosită să mai pot lupta împotriva oamenilor. Nu-mi mai simțeam nici măcar bătăile inimii. Eram nervoasă, sarcastică, iar această tristețe adâncă mă însoțea peste tot. Simțeam că nu mai are rost să lupt. Nu mai aveam forța de a mă apăra – nu mai puteam ține piept nici măcar unei persoane care m-a mințit.”, a mai povestit cântăreața.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava