Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady GaGa s-a simţit foarte bine în timpul performanţei sale din timpul pauzei de jumătate de oră de la Super Bowl, duminică, pentru că a putut să fie ea însăşi.

Lady Gaga şi-a făcut apariţia pe scenă coborând, scăldată într-o baie de lumini, de pe acoperişul stadionului NRG din Houston. Spectacolul oferit de Lady Gaga a fost diferit faţă de cele cu care şi-a obişnuit vedeta fanii până acum, însă la fel de grandios. Cântăreaţa a început prin a intona imnul lui Woody Guthrie despre drepturile civile, apoi, a cântat ‘Born This Way’, imnul ei despre acceptare şi incluziune.

După show, controversata cântăreaţă a vorbit despre debutul său, în 2008, şi despre drumul său până aici. „Când am început, am crezut că suntem atât de diferiţi şi de ciudaţi (făcând referire şi la fanii săi). Nu ne-am schimbat niciodată, încă mai credem în valorile în care credeam, iar acum am avut ocazia de a cânta pe cea mai mare scenă din lume şi am fost foarte mândră de asta.”, a spus Lady Gaga pentru Entertainment Tonight, conform contactmusic.com.

Artista a mai spus că fanii săi înseamnă „totul” pentru ea şi a mărturisit că decizia de a intra pe scenă în felul dramatic în care a făcut-o duminică seară a luat-o în ianuarie.

Mai multe surse apropiate cântăreţei au dezvăluit că Gaga „a fost extrem de emoţionată” şi „a plâns”, după ce a terminat de susţinut show-ul de 13 minute. Când a ajuns în culise, Lady Gaga s-a întâlnit cu familia sa şi peste tot au fost „lacrimi şi îmbrăţişări”.

Lady GaGa s-a pregătit de spectacolul susţinut în pauza de jumătate de oră de la Super Bowl încă de când avea doar patru ani, potrivit contactmusic.com. Într-un video cu imagini din culise, postat pe internet de Pepsi, sponsorul oficial al Super Bowl, în ianuarie, Lady Gaga povesteşte că visează la acest moment încă de când era o fetiţă. “Plănuiesc acest show încă de când aveam patru ani, aşa că ştiu exact ce voi face. Pentru mine totul este despre fani şi despre a pune la un loc oameni care, în mod normal, nu ar sta împreună.”, a spus Lady Gaga, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava