Concert pascal
MOPAN Suceava

Excentrica Lady Gaga a fost fotografiată la finalul săptămânii trecute sărutându-se cu un bărbat care a fost identificat mai târziu drept un colaborator al artistei, informează contactmusic.net.

Gaga, pe numele său real, Stefani Joanne Angelina Germanotta, în vârstă de 33 de ani, s-a despărţit de logodnicul Christian Carino în luna februarie, fanii crezând că actorul Bradley Cooper, cu care a jucat în ,,A Star is Born” este motivul. După despărţirea dintre Cooper şi modelul Irina Shayk, au apărut numeroase speculaţii cu privire la o posibilă relaţie dintre cei doi.

Însă Gaga este plină de surprize! Potrivit sursei citate, artista și bărbatul ,,misterios” au fos tografiaţi pe terasa unui restaurant din California, cântăreața fiind extrem de relaxată și veselă în prezența acestuia. Cei doi nu s-au ferit de gura lumii, ba chiar au ales o masă aproape de stradă. După ce fotografiile au făcut înconjurul internetului, s-a descoperit că noul bărbat din viața lui Gaga este Dan Horton, în vârstă de 37 de ani, unul dintre inginerii de sunet din echipa de turneu a artistei.

Americanul, aparent din Nashville, lucrează pentru Lady Gaga din noiembrie 2018. Înainte, acesta a mai colaborat cu Camila Cabello, Ariana Grande, Bruno Mars şi Justin Timberlake.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava