Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Lady Gaga s-a accidentat în timpul concertului său susținut joi seara, 17 octombrie, în Las Vegas, după ce a invitat un fan să i se alăture pe scenă și i-a sărit în brațe. Acesta și-a pierdut însă echilibrul și a scăpat-o pe vedetă din brațe, amândoi căzând de pe scenă, direct în mulțime, potrivit click.ro.

Din cauza emoțiilor probabil sau a neestimării greutății artistei, băiatul a scăpat-o pe Lady Gaga din brațe și nu oricum! Artista a căzut de pe scenă în mulțimea de oameni, cu tot cu el, moment în care fanii acesteia s-au întrebat dacă nu cumva aceasta este rănită grav și nu mai poate susține concertul mai departe. „Am crezut, pe bună dreptate, că a murit”, a scris un spectator ulterior pe rețelele de socializare, potrivit sursei citate. Lady Gaga a revenit însă la scurt pe scenă și a cântat „Million Reasons” împreună cu fanul accidentat și el, pe nume Jack.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/video-lady-gaga-luata-pe-sus-de-un-fan-si-scapata-de-pe-scena-multime-cum

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava