Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga și Taylor Kinney și-au cumpărat, potrivit presei de peste ocean, în secret, o casă cu trei dormitoare, în valoare de 390,000 de dolari, în Pennsylvania. Controversata cântăreață și logodnicul ei au achiziționat casa, situată în vârful munților, pentru impresionanta sumă, în 2013, și speră ca aceasta să le ofere intimitate după ce se vor căsători. Cei doi, care au relație din 2011, merg destul de des la locuința lor secretă, care se pare că este la mică distanță de centrul orașului Lancaster, în care Taylor s-a născut, iar ca să ajungă acolo merg pe un drum secret, potrivit MailOnline.

Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, a spus ‚DA’, după ce iubitul ei, actorul Taylor Kinney, a cerut-o în căsătorie de Valentine’s Day. Artista și-a anunțat fanii că va deveni curând o femeie căsătorită, luni, pe Instagram, potrivit contactmusic.com: „Mi-a dăruit inima lui de Valentine’s Day, iar eu am spus DA!”, a scris Lady Gaga pe contul de socializare, alături de fotografia cu inelul cu diamant în formă de inimă pe care iubitul ei i l-a dăruit când a cerut-o de soție.

Lady Gaga și Taylor Kinney s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru videoclipul ‚You and I’ al cântăreței, în 2011, și de atunci formează un cuplu. Zvonurile privind o eventuală logodnă au început de câteva luni. „Chiar nu mă pot imagina alături de altcineva.”, a spus Gaga, în decembrie, când a fost întrebată de Howard Stern despre căsătorie. „El este bărbatul potrivit. Simt asta. Știu asta.”, a adăugat artista, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava