Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele acestea se filmează cel de-al 19-lea sezon al serialului fenomen “Las Fierbinţi”, care se va difuza în grila de toamnă a PRO TV. Majoritatea filmărilor au loc pe uliţele satului Fierbinţi, la deja celebra cârciumă devenită cunoscută în toată ţara. Click! a aflat detalii “din culise” despre felul în care se relaxează actorii, dar şi restul echipei.

Echipa serialului deja celebru, “Las Fierbinţi”, este una bine unită, iar majoritatea celor care muncesc la proiect sunt foarte buni prieteni. Deja anul viitor se fac zece ani de când se filmează serialul, iar acesta va împlini 20 de sezoane.

În ultimele sezoane 75% dintre filmări au loc afară şi de multe ori timpul este principala problemă a echipei. Pentru echipa de actori, ziua de muncă începe dimineaţa, când fiecare este luat de acasă cu microbuze sau maşini şi trebuie să ajungă la timp la filmări. Fie că plouă, bate vântul sau este cald afară.

Însă de multe ori echipa a trebuit să oprească filmările din cauza frigului. “La un moment dat, am făcut un frig de nu mai ştiam de noi, am ajuns acasă şi direct într-o baie fierbinte m-am oprit. Este greu să filmezi şi să fie foarte frig, însă trebuie să respectăm organizarea filmărilor. Deşi suntem atenţi la vreme, câteodată ni se mai dau planurile peste cap pentru că ori e frig, ori începe ploaia”, au spus pentru Click! surse de pe platourile de filmare.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/actorii-din-las-fierbinti-tratati-ca-niste-regi-la-filmari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava