Laura Cosoi, premiul Gourmand pentru volumul culinar «Rămâi la masă»
Cea mai prestigioasă competiţie internaţională pentru publicaţii gastronomice din toată lumea, Gourmand Cookbook Award, cu o tradiţie de 20 de ani, “Oscarul culinar”, cum a fost denumit, şi-a desemnat câştigătorii de anul acesta la festivitatea care a avut loc în Yantai, China, notează click.ro.
La cel mai prestigios concurs din lume pentru publicaţiile gastronomice, Gourmand Cookbook Award 2015, Laura Cosoi a fost reprezentanta României, iar jurnalul ei culinar şi de debut totodată, “Rămâi la masă”, a fost desemnat câştigător la secţiunea Best Tv Chef Book – Europe a premiilor Gourmand cu premiul “Best in the World”, conform sursei citate.
“Rămâi la masă nu este o simplă carte de bucate, ci un proiect foarte personal”, explică Laura Cosoi, câştigătoarea “Oscarului culinar” în 2015.
Citește articolul complet și vezi VIDEO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/laura-cosoi-premiul-gourmand-pentru-volumul-culinar-ramai-la-masa-video