Comenzi MOPAN Suceava

Cristian Boureanu (48 de ani) și Laura Dincă (24 de ani) s-au despărțit în prag de nuntă! Vestea a fost dată chiar de fostul politician pe rețelele sociale, acesta alegând să pună punct unei relații de șase ani. S-a zvonit chiar că Laura și-a dorit neapărat să devină mireasa lui Boureanu, lucru care nu s-a întâmplat și că stătea cu rochia de mireasă în dulap.

Cristian Boureanu și Laura Dincă au avut o relație stabilă timp de mai bine de șase ani, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei. Laura a a dezvăluit care au fost, de fapt, motivele ce au dus la separarea de fostul politician. „Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a declarat fotomodelul, pentru fanatik.ro, potrivit click.ro.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/laura-dinca-primele-declaratii-despre-despartirea-de-cristian-boureanu-ne-certam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava