Concert pascal
MOPAN Suceava

Numele uriașe din muzica internațională revin pe afișe, în București. După doi ani nesiguri pentru organizatorii evenimentelor muzicale, în contextul pandemiei de coronavirus, iată că 2022 este așteptat cu ceva mai multă încredere. Legendara trupa britanică Iron Maiden revine în România și va cânta la Romexpo, pe 26 mai 2022, în aer liber, informează click.ro.

Biletele se pun în vânzare pe 6 decembrie, la ora 10:00, pe iabilet.ro, iar primele 500 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird. Membrii Fan Clubului Iron Maiden au acces la bilete mai devreme. În deschiderea concertului Iron Maiden vor cânta germanii de la Lord Of The Lost. Show-ul celor de la Iron Maiden, care ultima oară au fost în România în 2016, a fost deja văzut de aproape două milioane de fani din întreaga lume, fiind considerat atât de aceștia, cât și de jurnaliști, una dintre cele mai extravagante și spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreagă carieră a formației, anunță organizatorii, într-un comunicat, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/legendara-trupa-iron-maiden-canta-2022-romania-cat-costa-biletele-si-cand-se-pun

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava