Concert pascal
MOPAN Suceava

Interpretul piesei ‘Before You Go’ a glumit că își va căuta un alt job, dacă noul său single nu va ajunge, săptămâna aceasta, în fruntea clasamentelor de specialitate.

Lewis Capaldi are adversari puternici, The Weekend și Eminem, cu ale lor ‘Blinding Lights’ și ‘Godzilla’, dar încă speră că vineri, când topul va fi făcut public, va fi pe primul loc.

Starul a scris pe Instagram, potriviti contactmusic.com: „Abia am venit de la gala Grammy și deja sunt la repetiții, lucrez din greu. Dar ma uit și peste job-urile disponibile pe site-urile de recrutări, pentru că sunt foarte aproape de No.1 în UK săptămâna aceasta și dacă nu reușesc, mă las de muzică și mă apuc de alteceva. Sunt job-uri în curățenie, sunt job-uri în magazine, sunt job-uri ca recepționer – cu bucurie aș ridica un nenorocit de telefon din ală. Și, nu, nu sunt beat, doar vin după un zbor de 11 ore.”

Lewis Capaldi nu a triumfat la Grammy Awards în weekend, hit-ul său, ‘Someone You Loved’, ratând titlul de ‘Cântecul Anului’ în fața piesei ‘Bad Guy’, a lui Billie Eilish.

Cântăreaţa a spus, când i-a fost înmânat trofeul, potrivit sursei citate: „Wow, wow, wow, wow! Atât de multe alte cântece meritau acest premiu, îmi are rău!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava