Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Liam Neeson a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că are o relație cu o femeie „incredibil de faimoasă”, dar nu va dezvălui identitatea ei.

Actorul de origine irlandeză a fost căsătorit cu Natasha Richardson, până la moartea tragică a acesteia, în 2009, și recunoaște că și acum, după șapte ani, încă îi este greu să vorbească despre ea.

Într-un interviu pentru The Irish Independent, starul a vorbit despre planurile sale de Valentine’s Day: „Voi trimite câteva buchete de flori unor persoane și voi scrie, așa cum fac de obicei, ‘de la un admirator irlandez’. Dar când a fost întrebat dacă se întâlnește cu cineva, actorul a spus: „Da, dar o voi face de rușine dacă îi spun numele, este incredibil de faimoasă. Trebuie să mă străduiesc pentru ea. Este incredibil ce poate face un buchet de flori proaspăt culese în relația cu o femeie.”

Dar, în ciuda faptului că s-a îndrăgostit din nou, Liam Neeson recunoaște că încă îi este greu să vorbească despre regretata sa soție, Natasha Richardson. „Sigur că durerea încă mai există. Trebuie să te străduiești mereu. Încă mai am o mulțime de scrisori primite de la oameni după moartea sa. Le păstrez, înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt emoționante. În adâncul sufletului știi că sunt persoane care țin la tine. Asta înseamnă extraordinar de mult pentru mine.”, a spus actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava