Concert pascal
MOPAN Suceava

Will Smith le-a promis fanilor că se va face și cea de-a treia continuare a ‘Bad Boys’, după ce s-a întâlnit recent cu partenerul său, Martin Lawrence, pentru prima dată după doi ani, potrivit contactmusic.com.

Faimosul actor a declarat în repetate rânduri, de-a lungul timpului, că ar vrea să facă din nou echipă cu Martin pentru o continuare a celebrului film de comedie, însă în 2012, a declarat că încă nu i se pare că scenariul pentru ‘Bad Boys 3’ este perfect.
„Am vorbit cu Martin despre asta în urmă cu câteva săptămâni.”, a declarat Will Smith la acea vreme. „Martin vrea și el. Avem câteva scenarii, dar povestea trebuie să fie perfectă.”, a mai spus atunci starul.

În 2014, Martin Lawrence a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune: „Tocmai am vorbit cu producătorul Jerry Bruckheimer… și el a spus că e pe bune, lucrează la un scenariu și se apropie de final. Totul pare în regulă.”

Acum, Will susține că sunt cu un pas mai aproape de a se reuni pe paltouril de filmare. „M-am întâlnit cu Martin în urmă cu câteva săptămâni.”, a spus actorul, recent, pentru BBC Radio 2. El a continuat: „Nu îl mai văzusem de vreo doi ani. Pur și simplu ne-am uitat unul la celălalt. Ne-am îmbrățișat. În acel moment am știut că vom mai face un ‘Bad Boys’. Cu siguranță vom face încă unul.”

Primul film din seria ‘Bad Boys’, în care cei doi actori joacă rolurile unor polițiști din Miami, Florida, a apărut în 1995.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava