• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Licitaţia pentru desemnarea viitorului operator de salubritate stradală în municipiul Suceava va fi organizată la data 25 ianuarie cu 10 zile mai târziu decât a fost stabilită inițial.  Primarul Ion Lungu a declarat că decalarea a fost determinată de decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor care în urma contestației depusă de firma bucureșteană ”Vitalia Servicii” a obligat municipalitatea să publice o erată în Monitorul Oficial privind modificarea cifrei de afaceri a firmelor care vor participa la licitație. ”Firma Vitalia a făcut o contestație referitoare la diminuarea cifrei de afaceri iar CNSC a admis-o așa că trebuie să reducem cifra de afaceri de la 25 de milioane de lei la 6,97 de milioane de lei pe ultimii trei ani, modificare pe care am operat-o deja în caietul de sarcini și pe SEAP. Numai că trebuie să publicăm și o erată în Monitorul Oficial astfel încât trebuie să amânăm cu 10 zile licitația”, a explicat Lungu. Noul contract de salubrizare stradală va fi încheiat pentru o perioadă de 8 ani şi va avea o valoare de 24,9 milioane de lei, fără TVA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava