• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele interimar al filialei Suceava a PDL, Cristian Irimie, a declarat că înaintea fiecărei şedinţe a Consiliului Local, consilierii din partid vor fi chemaţi la discuţii. El a spus că vrea ca în timpul dezbaterilor pe marginea proiectelor de hotărîre consilierii PDL să aibă o poziţie coerentă şi unitară. Cristian Irimie a adăugat că nu exclude posibilitatea ca aleşii PDL să voteze chiar împotriva unor iniţiative ale primarului PDL, Ion Lungu. El a precizat că în Consiliul Local Suceava PDL va face o opoziţie constructivă pentru că doreşte să fie o alternativă serioasă la actuala putere. După ce a cîştigat al treilea mandat de primar, Ion Lungu s-a retras din funcţia de preşedinte al filialei Suceava a PDL.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava