MOPAN Suceava

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, liderul liberalilor sucevenilor Gheorghe Flutur, a făcut un bilanț al primei jumătăți a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare.

Gheorghe Flutur a spus că a avut ocazia în precampanie să parcurg toate localitățile județului, iar în campania electorală, până la data aceasta a mers deja în trei sferturi din localități. „Am găsit foarte mulți oameni care apreciază foarte mult realizările administrațiilor liberale din județul Suceava”, a spus Flutur.

El a subliniat faptul că majoritatea sucevenilor apreciază și așteaptă autostrăzile, care să scoată din izolare județul. „De multe ori se dau exemple ale primarilor liberali ca povești de succes și o comparație face diferența și mulți suceveni își doresc primari liberali. De asemenea, în anumite zone populația invocă întâlniri mai dese cu primarii și cu reprezentanți ai primăriilor și consultări publice pe proiectele care îi privesc”, a arătat Flutur. El a spus un alt aspect este nevoia de locuri de muncă și programul liberal de reindustrializare a județului Suceava. „Speranța oamenilor să își vadă întorși copii de la muncă din străinătate sunt autostrăzile. În același timp, fermierii mici sau gospodăriile mici au nevoie de consultanță și de asociere să reziste pe piață. O altă problemă discutată este cea a crizei apei potabile, care obligă unele primării care nu au făcut proiecte de apă – canal să le facă cât mai repede”, a declarat liderul PNL Suceava. El a mai adăugat că toată lumea așteaptă programul masa sănătoasă în școli care a fost introdus în o parte din școlile din județul Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că localitățile au nevoie de dispensare și centre medicale în mai multe localități din județ pentru a nu apela la serviciile de urgență care nu întotdeauna sunt necesare, dar și de proiecte pentru izolarea și anveloparea blocurilor, pentru ca acestea să fie mai atractive pentru oameni. Astfel, el a arătat că lipsa de solidaritate în cazul unor asociații de locatari face ca în unele cazuri să rămână blocuri neîngrijite, care arată foarte rău.

„Aceste observații, puncte de vedere le voi sugera și viitorilor primari, iar pentru echipa de la Consiliul Județean Suceava vor constitui o prioritate în mandatul următor.

Ca o concluzie generală, lipsa de realism a unor adversari politici și trecerea pe pilot automat a lozincilor de campanie că totul e rău și ei vor face să fie bine, dar fără sa vină cu soluții concrete îi trimit în derizoriu. Oamenii apostrofează amatorismul, lipsa de consistență a unor lideri opozanți de-ai mei, fuga de dezbateri publice a unor lideri de partide, ce stau ascunși și trimiterea la înaintare a unor începători e văzută rău de populație și sigur va fi taxată la vot. Noi nu am plecat din cămine culturale fără să lămurim oamenii, nu am lăsat probleme fără răspuns și am avut o dinamică foarte bună 5-6-7 localități pe zi, în fiecare zi, ca o formă de respect pentru electoratul Sucevean.

Concluzia finala este că sucevenii știu cine a făcut și cine nu a făcut treabă pentru dezvoltarea județului Suceava și adevărul este de partea administrației liberale”, a declarat Gheorghe Flutur.

La comanda PNL Suceava – Distribuit de SC BEST TEAM MEDIA SRL – cod AEP 21240015

Gheorghe Flutur le-a prezentat sucevenilor programul de reindustrializare a județului pentru crearea de noi locuri de muncă, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava