Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Lidia Buble (28 de ani) şi iubitul cubanez Harlys Becerra (37 de ani) s-au despărţit după o relaţie de doar câteva luni. Deşi lucrurile păreau foarte serioase între solistă şi actorul cubanez, iată că Lidia a decis să pună punct idilei, din mai multe motive, potrivit click.ro.

Lidia Buble părea îndrăgostită peste poate de iubitul cubanez, actorul Harlys Becerra. Nu doar că l-a plimbat prin ţară în vară şi i-a făcut o serie de declaraţii de iubire în public, dar solista şi-a tatuat chiar şi datele lor de naştere, semn că avea gânduri serioase cu Harlys.

Din nefericire, lucrurile nu au mai stat la fel de bine în ultima perioadă, iar cântăreaţa a decis să se despartă de Harlys. Motive ar fi fost, conform ciao.ro, distanţa dintre cei doi, dar şi faptul că Lidia este implicată în mai multe proiecte profesionale momentan şi probabil nu se poate dedica 100% unei relaţii. Solista a luat decizia chiar după ce a fost eliminată de la Asia Express, unde a participat alături de sora ei, Estera.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lidia-buble-si-iubitul-cubanez-s-au-despartit-care-au-fost-motivele-rupturii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava