Concert pascal
MOPAN Suceava

Femeia care a lovit-o cu sălbăticie pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, în luna noiembrie a anului trecut, a fost condamnată definitiv la un an și trei luni de închisoare, cu suspendare. În plus, a fost obligată să presteze muncă în folosul comunității și să-i achite victimei daune morale și materiale, potrivit click.ro.

Curtea de Apel București a tranșat luni unul dintre cele mai revoltătoare incidente care s-au petrecut în Capitală, în ultimii ani, anunță PRO TV. O banală vizită la supermarket s-a transformat, pentru Cristina Joia, într-un coșmar care a marcat-o atât fizic, cât și emoțional. Agresoarea a intrat după designerul PRO TV în supermarket și a lovit-o în plină figură cu un obiect ascuțit, apoi a fugit. Asta pentru simplul motiv că, afară, Cristina îi atrăsese atenția că a parcat pe trecerea de pietoni, blocând intrarea în parcarea magazinului.

„1 an și 3 luni cu suspendare. Adică nu va face închisoare. Nu e ceva ce îmi doream neapărat pentru că suferința ei nu o anula pe a mea. Eu am lăsat justiția să se pronunțe, deși foarte mulți mă sfătuiau să nu fac plângere că nu voi câștiga și risc… mai mult decât ce pățisem deja”, a scris Cristina Joia pe pagina sa de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-pedeapsa-primit-agresoarea-cristinei-joia-sentinta-este-definitiva

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava