Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapper-ul Lil Wayne a lansat primul său cântec de când a fost grațiat de fostul președinte donald Trump, informează contactmusic.com.

Fostul președinte al Statelor Unite a grațiat peste 100 de persoane în ultima sa zi de mandat, marți, inclusiv pe rapper-ul în vârstă de 38 de ani, care a pledat ‘vinovat’ la acuzația de posesie ilegală de arme.

Două zile mai tarziu de la eliberarea din închisoare, Lil Wayne a anunțat lansarea piesei ‘Ain’t Got Time’, un featuring cu Foushee, piesă care pare să se refere la incidentul din decembrie 2019, când era pasager în avionul său privat ce a fost percheziționat de polițiștii din Miami: „Polițiștii au venit după noi… au urcat în avionul meu privat”, cântă rapper-ul în noua melodie, potrivit contactmusic.com.

Starul, pe numele real Dwayne Michael Carter Jr, a fost prins anul trecut, într-o percheziţie a poliţiei făcută într-un avion privat în Miami, având asupra sa un pistol şi gloanţe. În cadrul audierii care a avut loc în decembrie 2020, el a pledat ‘vinovat’. Sentința ar fi trebuit dată pe 28 ianuarie.

Rapperul în vârstă de 38 de ani risca o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

Carter a mai fost condamnat în urmă cu un deceniu într-un incident care a implicat arme de foc. El a ispăşit atunci o condamnare de 8 luni de închisoare. Conform legii, infractorii condamnaţi nu au dreptul să deţină arme de foc.

Lil Wayne, recompensat cu 5 premii Grammy, a vândut albume în 120 de milioane de copii. El deţine şi casa de discuri Young Money Entertainment.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava