Concert pascal
MOPAN Suceava

Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus Prima TV de la ora 14:00,a împlinit 36 ani, aniversare pe care a marcat-o cu un garden party la ea acasă, alături de familie și prietenii apropiați.

Vedeta Prima TV a cântat și a dansat alături de invitații ei, aorganizat spontan chiar și un karaoke. Petrecerea aniversară nu a fost lipsită de momente amuzante, Livia uitând de tort, pe care însă i l-a adus o prietenă în ultimul ceas.

“Am avut cea mai frumoasă zi de naștere de doi ani încoace! Pandemia și-a pus amprenta în ultimii ani, iar ziua mea s-a potrivit exact când au început restricțiile în 2020 și când s-au reinstalat în 2021. Așa că am sărbătorit în cadru foarte restrâns. Anul acesta, însă, m-am bucurat din tot sufletul că am putut să organizez ceva pe gustul meu, cu prietenii apropiați. Singurul inconvenient era vremea, care părea să se strice. Din fericire am avut noroc și de o zi însorită, caldă, cu puțin vânt, ce-i drept, dar una peste alta a fost distracție maximă. Am încins și un grătar de țoată frumusețea, am dansat și ne-am distrat până seara târziu. Am primit și multe cadouri, dar cel mai important, m-am bucurat de prietenii mei, a căror prezență mi-a lipsit în ultima perioadă!!”, spune Livia Graur.

Telespectatorii o pot urmări în continuare pe Livia Graur la Focus Prima TV de la ora 14:00.

Livia Graur de la Focus Prima TV și-a aniversat ziua de naștere la un garden party, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava