• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Zona metropolitană Suceava se va extinde în cazul în care vor fi acceptate cererile de intrare în această asociere a încă două localităţi. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a afirmat că este vorba despe comunele Siminicea şi Vereşti. El a precizat că ţinta o reprezintă o zonă cu 200.000 de locuitori, astfel încît să poată fi accesate mai uşor fonduri pentru dezvoltare. La acest moment, din asocierea de tip zonă metropolitană fac parte municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Adîncata, Ipoteşti, Mitocul Dragomirnei, Moara, Pătrăuţi şi Bosanci. Această asociere s-a constituit la iniţiativa primarului Ion Lungu şi urmăreşte să atragă proiecte importante de interes zonal şi să faciliteze dezvoltarea intercomunitară prin furnizarea în comun a unor servicii publice, cum sînt transportul urban şi interurban, managementul deşeurilor, învăţămîntul, infrastructura, turismul şi agricultura.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava