Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că locatarii scării D din blocul de pe strada Rarău nr. 139 din Burdujeni afectat de explozie în decembrie anul trecut se pot muta în apartamente.

”M-am întâlnit la Sediul Primăriei cu proprietarii blocului care a explodat în Burdujeni pe strada Rarău nr. 139. Conform celor stabilite în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a Punctului de vedere dat în scris de către Expertul care a facut Expertiza Tehnică, domnul profesor universitar Dorel Plătică de la Iași, locatarii de la scara D, se pot muta în locuințele lor cu excepția celor două apartamente care au avut perete comun cu scara E unde a avut loc explozia. De asemenea se pot muta și cei de la scara C.

S-a stabilit în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență că firmele de utilități: gaz metan, energie electrică, apa și canalizare, să verifice circuitele de la scara D, să le separe de scara E dacă este cazul să se poată muta în ele proprietarii. În paralel lucrăm la Documentația tehnico- economică de la Scara E, să o depunem la Ministerul Dezvoltării pe un proiect de reabilitare clădiri cu risc seismic ridicat, așa cum este scara E, să o reconstruim total”, a declarat Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava