Concert pascal
MOPAN Suceava

Şi-a făcut o impresie foarte frumoasă despre România şi a promis că va reveni ori de câte ori va avea ocazia. Catherine Zeta-Jones, starul din „Masca lui Zorro” şi din musicalul „Chicago”, filmează de o lună în România pentru producţia „Familia Addams – Wednesday”, atât la Bucureşti, cât şi la munte. Vedeta americană a fost cazată în Predeal la un hotel de patru stele, cu un SPA superb. Click! a aflat ce pretenţii a avut diva!

Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Luis Guzmán şi celebrul regizor Tim Burton se află în România de mai bine de o lună.

Filmările pentru „Familia Addams – Wednesday” sunt programate să aibă loc timp de şase luni, în mai multe locuri din ţară, iar serialul va fi lansat la finalul anului 2022. Au filmat la Bucureşti, dar şi la munte, iar întreaga echipă a fost cazată la un hotel de patru stele din Predeal, într-un peisaj mirific.

Totul s-a întâmplat în mare discreţie, pentru ca fanii acestora să nu afle detalii şi informaţii. Totuşi, turiştii care au fost cazaţi la hotelul Elexus Predeal i-au putut vedea pe o parte dintre ei la restaurant. Singura care nu a dorit să coboare, cerând discreţie maximă, a fost însăşi Catherine Zeta-Jones.

O singură dată a servit masa în restaurant, iar atunci bodyguardul ei a fost atent să nu fie fotografiată sau deranjată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/aici-fost-tratata-ca-o-regina-catherine-zeta-jones

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava