Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că în municipiul Suceava a fost reluată activitatea serviciului EcoRide de închiriere a trotinetelor electrice. Lucian Harșovschi a precizat că locațiile de unde se pot închiria aceste trotinete au rămas aceleași. Anul acesta se va practica același tarif ca și în 2022, respectiv 50 de bani pentru pornire și 40 de bani/minut. În cazul în care utilizatorul parchează trotineta în stand, se aplică o reducere, ajungând la 30 de bani/minut. Banii neutilizați din portofelul electronic se raportează pentru sezonul acesta.

Locațiile pentru închirierea trotinetelor electrice sunt următoarele: Primărie – B-dul 1 Mai; Centru – Piața 22 Decembrie – Str. Nicolae Bălcescu; Burdujeni – Parcul Copilului, zona Moldova – Str. Calea Burdujeni; Obcini – Spațiul de joacă de pe str. Victoriei; Stație Curcubeul – parcare Dorna, lângă Banca Transilvania – B-dul. George Enescu; Centrul de Tradiții – Str. Universității; Mărășești – Parc Mărășești – Str. Mărăști; Bucovina – Magazin Bucovina – Str. Ștefan cel Mare; Parcul Central – Între BCR și Parchet – Str. Ștefan cel Mare; Centrul Cultural al Municipiului Suceava – Str. Mihai Eminescu; Zona Agrement “Tătărași” – Str. Roma și Cetatea de Scaun a Sucevei.

Închirierea trotinetelor se face doar prin intermediul aplicației Suceava EcoRide, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details…

https://apps.apple.com/ro/app/suceava-ecoride/id1533315307

Lucian Harșovschi a precizat că până în momentul de față au fost create peste 6000 de conturi, iar suma încasată de la implementarea sistemului EcoRide a fost de peste 160.000 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava