Concert pascal
MOPAN Suceava

Elevii a două clase de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Suceava l-au avut ca profesor de administrație publică pe viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi. „Două zile diferite, două  întâlniri cu elevii claselor a VII-a și a VIII-a de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava, în cadre diferite, multe întrebări și răspunsuri. Inițial am fost invitatul lor, în calitate de reprezentant al administrației publice, la prezentarea proiectului “Cetățeanul”, unde problema identificată de aceștia a fost poluarea mediului cauzată de mijloacele de transport publice și private. Ca soluție, elevii au propus educarea cetățenilor prin diferite proiecte pentru convingerea acestora de a folosi biciclete sau de a merge pedestru în cazul în care distanțele nu sunt mari”, a transmis Lucian Harșovschi după întâlnirea cu elevii.

El a adăugat că după ce a văzut entuziasmul elevilor cu privire la acest proiect, i-a invitat la sediul Primăriei Suceava, unde a avut loc o altă sesiune de întrebări și răspunsuri pe teme de administrație locală.

„M-am bucurat să văd cu câtă seriozitate și implicare au tratat acest subiect și să descopăr niște oameni mari, cu idei și soluții aplicabile, în corpuri de copii. Acest lucru mi-a dat speranță. Într-adevăr, ei sunt viitorul. Îi felicit pe toți elevii implicați și le urez mult succes în toate proiectele viitoare”, a mai declarat viceprimarul Sucevei.

El a spus că metoda Proiect “Cetățeanul” este o metodă de educație civică menționată în programa disciplinei Educație Socială la clasa a VII-a și promovată în România de Institutul Intercultural Timișoara în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Lucian Harșovschi, profesor de administrație publică pentru elevii a două clase de la Colegiul Mihai Eminescu, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava